Телефон: 0886 72 72 07
# #

За нас

Нашата страница има за цел да бъде източник на информация относно заболяванията на ануса и правото черво за пациенти и медицински професионалисти.

Представени са най-новите диагностични и лечебни методи в колоректалната хирургия. Използвайки тези знания и модерна апаратура, нашата Клиника се фокусира върху доказани и сигурни процедури и лечение, избягвайки доколкото е възможно ненужни хирургични операции.
 

Фама Медикал

Медицински Център „Фама Медикал” е създаден през 2009 г. година като лична практика на д-р Антон Тодоров.

Занимава се изцяло с диагностика, миниинвазивно и хирургично лечение на на заболяванията на ануса, аналния канал и правото черво. Онкологични и неонкологични заболявания на дебелото черво. Съвременни методи за терапия на хемороидалната болест и долна ендоскопия.
 

Какво е проктология?

Проктологията е клон от медицината занимаващ се със заболяванията на ануса, правото и сигмоидното черво. Това е специфична и изискваща много време, енергия и внимание подспециалност в колоректалната хирургия.

Лекарите специализирани в тази област на медицината се наричат колоректални хирурзи или проктолози. Практикуването на тази специалност изисква отговорност, дискретност и грижа.

Помага и малко чувство за хумор.